search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος: Να μην ψηφίσουμε κανένα νομοσχέδιο έως τις εκλογές

29.04.2018 07:42
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο ίδιο ψέμα θεατές - Media

 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τη διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια και πρότεινε να να μην στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έως τις εκλογές «με το αίτημα να φύγουν τώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτά τα νομοσχέδια αποπροσανατολιστικά, για αντιπερισπασμό σε θέματα όπως η “μπίζνα” της ΔΕΗ, η επιτήρηση μετά από τον Αύγουστο που ανακοίνωσε ο κ.Τσακαλώτος, και άλλα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής,  ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τον νόμο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δωρίζει 170 εκατ. ευρώ στον ιδιώτη, επιτρέπει το ιδιωτικό μονοπώλιο για την τροφοδοσία της Κρήτης, τις απολύσεις και τη δυνατότητα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων ακόμη και σε εξευτελιστικό τίμημα.

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, «εξάλλου, το “έντονο φλερτ” από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι  «δεν υπάρχει η πολυτέλεια των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών».

Τέλος, για πρόταση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι  «προφανώς δεν την απευθύνει σ’ εμάς, αλλά κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου υπάρχουν πολλές φωνές συνεργασίας και με το ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39