search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Gwyneth Paltrow: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την επιλόχεια κατάθλιψη

29.04.2018 07:55
Αναρωτιέστε αν έχετε κατάθλιψη; Αυτά είναι τα δέκα ύποπτα συμπτώματα - Media

 

Η Gwyneth Paltrow μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την εμπειρία της με την επιλόχεια κατάθλιψη, σε μια συγκινητική συνομιλία με τη μητέρα της, Blythe Danner, στο The Goop Podcast. Η διάσημη ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, μετά τη γέννηση του γιου της, Moses το 2006.

«Είχα μία απαίσια κατάθλιψη μετά τον τοκετό, η οποία ήταν ένα σοκ για εμένα, διότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να τη βιώσω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε την εξομολόγησή της: «Όταν γεννήθηκε η Apple ήμουν τόσο χαρούμενη, ζούσα στιγμές ευφορίας, και ήμουν σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί και με τη γέννηση του Moses. Όμως, δε συνέβη αυτό. Μπήκα, πραγματικά, σε ένα σκοτεινό μέρος»!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η 44χρονη ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τη «μάχη» της με την επιλόχεια κατάθλιψη. Το 2015 είχε αναφερθεί ξανά στην εκπομπή, Entertainment Tonight. «Είναι μία εξουθενωτική κατάσταση. Και υπάρχει μία ντροπή γύρω από το θέμα αυτό, ενώ δεν θα πρέπει. Πρέπει να μιλάμε για την επιλόχεια κατάθλιψη, χωρίς να ντρεπόμαστε» είχε δηλώσει τότε.

Αν και ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνη, πιστεύει ότι συνέβη «για κάποιο λόγο»!

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:07