30/03/2020 11:26:52

Μία σύλληψη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Βρετανικό Συμβούλιο

Μία σύλληψη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Βρετανικό Συμβούλιο - Media

 

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από τις Αρχές μέλος της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» για την εισβολή το Βρετανικό Συμβούλιο, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την kathimerini.gr, στο πλαίσιο της προανάκρισης που πραγματοποίησε η Ασφάλεια από την επεξεργασία του υλικού που ήταν διαθέσιμο από τις κάμερες ταυτοποιήθηκε μέλος του Ρουβίκωνα, το οποίο έχει συλληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σε μία ακόμα ταυτοποίηση ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα προχώρησαν οι Αρχές και μετά από την έρευνα για την επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία. Από την επεξεργασία των βίντεο και από την έρευνα της ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε το πλέον αναγνωρίσιμο μέλος της ομάδας, ο οποίος φέρεται να είναι και ο ιδρυτής της. 

Παρά το γεγονός ότι οι κατηγορίες για τη συγκεκριμένη επίθεση αφορούν διακεκριμένες φθορές και θα μπορούσε να συλληφθεί αυτεπάγγελτα, έχει παρέλθει το αυτόφωρο και συνεπώς κάτι τέτοιο, δεν συνέβη. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.