search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Star και ALPHA «απειλούν» ευθέως τον ΑΝΤ1 – Στην κατοχή τους η ταινιοθήκη του Mega;

29.04.2018 09:55
Star και ALPHA «απειλούν» ευθέως τον ΑΝΤ1 – Στην κατοχή τους η ταινιοθήκη του Mega; - Media

 

H συνεργασία στον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης του Star και του Alpha είναι γεγονός και η συνεργασία των δύο καναλιών, σε πρώτη φάση μέσω των εταιρειών παραγωγής, δεν φαίνεται να μπορεί να μπλοκαριστεί από το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με τη στήλη των «Τυπολογιών» η συνεργασία αυτή βρίσκει και τις δύο πλευρές ενισχυμένες σε τομείς που αμφότερες υστερούσαν και ισχυροποιούνται άμεσα απέναντι στον ανταγωνισμό και κυρίως τον ANT1, αφού στο Star είχαν μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ σε πολλαπλά επίπεδα.

Η μείωση του κόστους και η ισχυρή παρουσία στη διαφήμιση ίσως ενισχύονταν ακόμα περισσότερο αν ένας τρίτος παίκτης, το Mega, οδηγούνταν σε ειδική διαχείριση και εκκαθάριση. Αν συμβεί αυτό τόσο το σήμα όσο και η τεράστια ταινιοθήκη του «Μεγάλου» καναλιού, που ακόμα κατέχει σειρές που σαρώνουν τις θεαματικότητες στις επαναλήψεις τους, θα περιέλθουν στον πλειοδότη, που δεν αποκλείεται να είναι μία εταιρεία συνεργασίας των άλλων μιντιακών κολοσσών.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιος άλλος παίκτης που ως τον Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει μία θεματική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας με το μπουκέτο σήμα-ταινιοθήκη Mega να είναι πολύ ελκυστικό.

Βλέποντας όλες αυτές τις κινήσεις των υπολοίπων, ο ANT1, που έχασε πολύτιμο έδαφος στις τηλεθεάσεις τη σεζόν που διανύουμε, προσπαθεί να ενισχύσει τα περουσιακά του στοιχεία και πιο συγκεκριμένα το Mακεδονία TV, μετατρέποντάς το σε κανάλι τηλεοπτικών σειρών, με υλικό από την εξίσου μεγάλη ταινιοθήκη του ANT1.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03