search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21
MENU CLOSE

Καταζητούμενη για δολοφονία συνελήφθη στην Κύπρο όταν αποφάσισε να κάνει οτοστόπ σε περιπολικό

29.04.2018 11:45
Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κασταμονής - Media

Η 34χρονη συνελήφθη κάνοντας ωτο στοπ σε περιπολικό της αστυνομίας, ζητώντας να τη μεταφέρουν κάπου και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

Με απροσδόκητο τρόπο εξιχνίασε η κυπριακή αστυνομία τη δολοφονία της 80χρονης συνταξιούχου δασκάλας που είχε βρεθεί δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της στην περιοχή Αγλαντζιάς της Λευκωσίας.

Για τη δολοφονία της άτυχης Ανδριανής Βανέζη είχε συλληφθεί ένας 29χρονος χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Χθες βράδυ συνελήφθη και μια 34χρονη από το Πακιστάν, η οποία ήταν καταζητούμενη αφού είχε επιχειρήσει να πουλήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί από το σπίτι της 80χρονης.

Η 34χρονη συνελήφθη κάνοντας οτοστόπ σε περιπολικό της αστυνομίας, ζητώντας να τη μεταφέρουν κάπου και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης ενώ αναμένεται σύντομα να βγουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20