search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Αυλωνίτου: Δεν ζητάω συγγνώμη από τον Δημήτρη Καμμένο

29.04.2018 12:51
Αυλωνίτου: Δεν ζητάω συγγνώμη από τον Δημήτρη Καμμένο - Media

 

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσει με το κόμμα του ο Δ. Καμμένος και όχι να του ζητήσω εγώ συγγνώμη», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Realfm για την αντιπαράθεση που είχε στον τηλεοπτικό «αέρα» με αφορμή συζήτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

«Η αντιπαράθεση άγγιξε τον “πυρήνα” της συνεργασίας μας και μόνο ο Δ. Καμμένος από τους ΑΝΕΛ διαφοροποιείται», δήλωσε η κ. Αυλωνίτου τονίζοντας ότι «κάθε βουλευτής πρέπει να λέει τις διαφωνίες του μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δ. Καμμένος έθεσε θέμα συγκυβέρνησης μετά τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, απειλώντας ότι «αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές», προαναγγέλλοντας ότι θα απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμένο, θέτοντας θέμα για την συνέχιση της συγκυβέρνησης, αν «συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17