search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Eurovision 2018: Έφυγε η ελληνική αποστολή για Πορτογαλία!

29.04.2018 13:40
Γιάννα Τερζή: Με ενόχλησαν όσα γράφτηκαν για την υγεία του πατέρα μου - Media

 

Στον δρόμο για τη Λισαβόνα η Γιάννα Τερζή και φυσικά όλη η ελληνική αποστολή που θα μας εκπροσωπήσουν στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια “πετούσε” σήμερα στις 15,00 για την πορτογαλική πρωτεύουσα προκειμένου να είναι και εκείνη παρούσα στην πρώτη πρόβα στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός.

Μαζί της βέβαια η Βικτώρια Χαλκίτη και η Ειρήνη Ψυχράμη που θα της κάνουν φωνητικά όπως βέβαια και το υπόλοιπο team επαγγελματιών της ελληνικής αποστολής που θα βάλει τα δυνατά της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρώτη πρόβα είναι αύριο το απόγευμα, όπως και της κυπριακής αποστολής.

Στο πλευρό της Γιάννας, επίσης, ο φύλακας άγγελός της, η μητέρα της που τη στηρίζει όσο κανένας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της καριέρας της. Οι δύο γυναίκες ήταν συνεχώς μαζί στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος, όμως, δεν έγινε γνωστό αν θα την ακολουθήσει στη Λισαβόνα ή θα επιλέξει να πάει να τη βρει λίγες ημέρες αργότερα.

Μέχρι στιγμή, πάντως, οι φαν της Eurovision δίνουν την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι της Όνειρό μου στον τελικό, που σημαίνει ότι τη θεωρούν δεδομένη στη μεγάλη βραδιά ενώ κάποιοι άλλοι τη θέλουν και μέσα στην τελική δεκάδα. Από εμάς… Καλή επιτυχία! 

Πηγή: gossiptv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08