search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Έκαναν… «με τα κρεμμυδάκια» τον Τραμπ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου – Άφαντος ο πρόεδρος (Videos)

29.04.2018 15:15
Έκαναν… «με τα κρεμμυδάκια» τον Τραμπ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Άφαντος ο πρόεδρος (Videos) - Media

 

Το ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου είχε απ’ όλα: Αστέρες του Χόλιγουντ, θετική διάθεση και βιτριολική σάτιρα κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Το μόνο που δεν είχε ήταν… ο ίδιος ο Τραμπ!

Ο αμερικανός πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αρνήθηκε να παραβρεθεί στη συνάντηση. «Γιατί να ήθελα να κλειστώ μέσα σε μια αίθουσα με μια ομάδα αριστεριστών που με απεχθάνονται;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αιτιολογώντας τη στάση του.

Η απουσία του ωστόσο κάθε άλλο παρά μείωσε τη διάθεση για σάτιρα σε βάρος του. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν στο βήμα ανέβηκε η διάσημη ηθοποιός Michelle Wolf.

Και τι δεν είπε για τον Τραμπ:

«Καλησπέρα. Εδώ είμαστε, στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου. Όπως λέει μια πορνοστάρ όταν είναι έτοιμη να κάνει σεξ με τον Τραμπ: Ας τελειώνουμε». «Ξέρω πως όσο κι αν το θέλετε κάποιοι από εσάς, έχουμε 2018 και είμαι γυναίκα, οπότε δεν μπορείτε να με κάνετε να το βουλώσω. Εκτός βάλετε τον Μάικλ Κόεν να μου δώσει 130.000 δολάρια! Μάικλ, μπορείς να με βρεις στο Venmo (υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών) με το όνομα πορνοστάρ που έχω: Ράιν Πρίμπους».

«Φυσικά ο Τραμπ δεν είναι εδώ, αν δεν το προσέξατε. Ξέρω ότι θα τον τραβούσα εγώ η ίδια για να έρθει εδώ, όμως από ό, τι φαίνεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι το μοναδικό ‘’μ@@νί’’ που δεν επιτρέπεται να αρπάξεις». Σε άλλο σημείο η ηθοποιός ανέφερε: «Είχα πολλά αστεία για μέλη της κυβέρνησης, αλλά έπρεπε να τα σβήσω γιατί όλοι απολύθηκαν! Αλλάζετε μέλη της κυβέρνησης πιο γρήγορα από ό, τι τα Starbucks διώχνουν μαύρους ανθρώπους!»

 

 

Μετά από όλα αυτά ο Τραμπ απάντησε με το εξής αμήχανο tweet:

«Ενώ η Ουάσινγκτον του Μίσιγκαν ήταν μια μεγάλη επιτυχία, η πρωτεύουσα Ουάσινγκτον απλά δεν λειτούργησε. Όλοι μιλούν για το γεγονός πως το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ήταν μια μεγάλη βαρεμάρα… Η υποτιθέμενη κωμικός πραγματικά «τα έσπασε». Ο Greg Gutfeld θα πρέπει να είναι ο οικοδεσπότης του χρόνου»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:50