search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Σοβαρή καταγγελία από το Ηράκλειο – Έδωσαν χώρο σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για προπόνηση στις πολεμικές τέχνες!

29.04.2018 17:25
Σοβαρή καταγγελία από το Ηράκλειο - Έδωσαν χώρο σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για προπόνηση στις πολεμικές τέχνες! - Media

 

Την παραχώρηση δημοτικού χώρου, και μάλιστα δωρεάν, σε παράγοντα και υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιεί προπονήσεις σε… πολεμικές τέχνες και «αρχαιοελληνικά αθλήματα» καταγγέλλει το παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, «η δημοτική πλειοψηφία, παρά την αντίθεση των άλλων παρατάξεων, στις 23/4 αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν μια έκταση 2 στρεμμάτων στο εγκαταλειμμένο πάρκο Σκαφιδαρά για τις προπονήσεις και εκδηλώσεις ενός σωματείου με το όνομα ‘’Παγκρατιαστές’’, εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης ή ‘’Κροκόδειλος’’, αθλητής πολεμικών τεχνών, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.»

«Ο Μ. Δεληγιαννάκης είχε καταγγελθεί πριν 4 χρόνια από γονείς αλλά και αθλητές του σωματείου ΕΓΟΗ, του οποίου ήταν και διοικητικός παράγοντας, ότι είχε στήσει παράνομη σχολή εκπαίδευσης χρυσαυγιτών μέσα στους χώρους του σωματείου, τους οποίους είχε παραχωρήσει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου!

Η αρμόδια αντιδήμαρχος στην εισήγησή της θεωρεί ότι οι σκοποί του σωματείου είναι κοινωφελείς και υπέρ του τοπικού συμφέροντος και έτσι εντάσσονται στις προβλέψεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου εμφανίζεται να έχει μια ιδιαίτερη σπουδή στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες, καθώς η παραχώρηση του χώρου γίνεται μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που κατατέθηκε το αίτημα στο δήμο!», αναφέρει το παράρτημα του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, ενώ καταλήγει:

«Είναι προκλητικότατη και απαράδεκτη η στάση αυτή του δήμου την ίδια στιγμή μάλιστα που ισοπεδώνει το Πάρκο Γεωργιάδη και στοχεύει από τη μελλοντική του χρήση να αποκλείεται η διοργάνωση πολιτικών/πολιτιστικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων κόντρα στη λογική της εμπορευματοποίησης και του κυριάρχου πολιτισμικού προτύπου. Καλούμε τους εργαζομένους, τα σωματεία, τις συλλογικότητες να πάρουν θέση. Καμία ανοχή στα σχέδιά τους! Να αρθεί η απόφαση! Καμιά παραχώρηση στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χ.Α. και τους συνοδοιπόρους της.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:03