search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Καθάρισε ο Μάρκο

21.12.2011 19:05
Καθάρισε ο Μάρκο - Media

Με πρωταγωνιστή τον ευρισκόμενο σε σπουδαία φόρμα  Μάρκο Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 στην Κατερίνη τον Πιερικό και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πρωταγωνιστή τον ευρισκόμενο σε σπουδαία φόρμα  Μάρκο Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 στην Κατερίνη τον Πιερικό και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σέρβος άνοιξε το σκορ στο 30΄με πέναλτι αλλά λίγο μετά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ελευθεριάδη. Στη λήξη του ημιχρόνου έδωσε  εκ νέου προβάδισμα στους «κόκκινους»  και το τελικό σκορ ολοκληρώθηκε με γκολ του Αμπντούν στο 70’.

Φυσικά οι «ομορφιές» δεν έλειψαν ούτε σήμερα. Μετά το χτεσινό ντου των καλόπαιδων στον Καλόπουλο, το ματς του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα διεκόπη μόλις στο 15’, με υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Αιτία η καρέκλα που εκτόξευσε ένας ηλίθιος και τραυμάτισε τον βοηθό Γουργιώτη που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο διαιτητής Βοσκάκης έκανε (επιτέλους!) το αυτονόητο και διέκοψε τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση στα «χαρτιά» και ο Αστέρας ας προσέχει ποιοι μπαίνουν στο γήπεδό του.

Δραματικό ήταν το ματς στη Λάρισα. Η τοπική ομάδα και  ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στα 120’ και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Χρειάστηκε να εκτελεστούν 22 (!) μέχρι να προκύψει νικητής που ήταν οι φιλοξενούμενοι με 10-9. Η Λάρισα δικαιούται να διαμαρτύρεται για ένα καταφανέστατο πέναλτι στο 97΄που δεν είδε ο Κωνσταντινέας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής απέδειξε εκ νέου ότι είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος.

Μοναδική ομάδα  της Σούπερ Λίγκας που αποκλείστηκε ήταν ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί είχαν δύσκολη αποστολή στις Σέρρες και ηττήθηκαν από τον Πανσερραϊκό χάρη σε ένα γκολ του Ντα Κόστα στην παράταση.

Δυσκολίες βρήκε  και ο Ατρόμητος από την  εξαιρετική Επανωμή. Οι Περιστεριώτες πήραν την πρόκριση με 3-2 (Γκέσιος, Γεωργίου – Καραγκούνης 2, Μπρίτο) αλλά στομ τέλος τα χρειάστηκαν. Η Δόξα Δράμας πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν με το δύσκολο 1-0 στην Καλλιθέα (85’ Ρουσσάκης) ενώ εύκολα πέρασαν ο Αστέρας Τρίπολης από τον Κορυδαλλό (5-0 την Προοδευτική, δύο γκολ ο Σολάκης και από ένα οι Μπρέσκα, Ράγιος και Αρσενίεβιτς με πέναλτι) και η Κέρκυρα από τα Χανιά (3-0 τον Πλατανιά με δύο γκολ του Μπάρκογλου –το ένα με πέναλτι- και ένα του Γιάντση).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:32