search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Τζόκερ: Με τρία ευρώ κέρδισε 5,6 εκατ. – Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο

30.04.2018 05:51
Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί - Media

 

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός και φαίνεται πως έτσι είναι στην περίπτωση του χθεσινού υπερτυχερού που κέρδισε τα 5,6 εκατ. που έδινε το Τζόκερ!
Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να… μαντέψει σωστά τους έξι αριθμούς που «έβγαλε» η κλήρωση του Τζόκερ. Ήταν το μοναδικό δελτίο που είχε τους τυχερούς αριθμούς: 4, 7, 17, 27, 42 και Τζόκερ το 8. 
Το τυχερό δελτίο βρέθηκε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πεύκη Συμπλήρωσε ο ίδιος το δελτίο, δεν ήταν δηλαδή αγορασμένο ή έτοιμο από το πρακτορείο.  Μόλις με 3 ευρώ πήρε 5,6 εκατομμύρια ευρώ! 5.611.919,93 για να είμαστε και ακριβείς.

Οι άλλοι τυχεροί του Τζόκερ

Ο άνθρωπος που έριξε το δελτίο του στην Πεύκη ήταν ο μοναδικός τυχερός στην 1η κατηγορία (5+1). Ο μεγάλος υπερτυχερός.
Υπήρξαν όμως κι άλλοι τυχεροί. Οι πέντε που είχαν παίξει δελτία που κέρδισαν στην 2η κατηγορία. Εκείνοι κερδίζουν 26.800,39 έκαστος. Τα δελτία αυτά κατατέθηκαν σε πρακτορεία σε Πάτρα, Πετρούπολη, Πυλαία, Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι.
Από τα πέντε δελτία, οι κάτοχοι των τεσσάρων έπαιξαν έξι στήλες αλλά όχι με τυχαία επιλογή. Ο ένας τυχερός, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κέρδισε επιλέγοντας δελτίο με τρεις στήλες συμπληρωμένες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42