search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Οι ABBA είναι ξανά μαζί μετά από 35 χρόνια: Η ανακοίνωση και τα νέα τραγούδια

30.04.2018 06:25
Η παλαιστινιακή αρχή διακόπτει κάθε σχέση με ΗΠΑ και Ισραήλ - Αντίδραση στα σχέδια Τραμπ - Media

 

Έχουν περάσει 35 ολόκληρα χρόνια από τότε οι ΑΒΒΑ διαλύθηκαν επισήμως.

Το θρυλικό συγκρότημα από τη Σουηδία που μας χάρισε αξέχαστες μουσικές επιτυχίες και τα τραγούδια του οποίου ενέπνευσαν το μιούζικαλ Mamma Mia, αποφάσισε να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια!

«Η απόφαση να προχωρήσουμε με το συναρπαστικό πρότζεκτ της περιοδείας avatar των ABBA είχε μια απροσδόκητη συνέπεια. Και οι τέσσερις είχαμε την αίσθηση ότι έπειτα από περίπου 35 χρόνια, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να ενώσουμε τις δυνάμεις ξανά και να μπούμε στο στούντιο ηχογράφησης. Έτσι το κάναμε. Και ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να είχαμε απλώς λείψει σε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα τραγούδια και ένα από αυτά το ‘I Still Have Faith In You’ θα εκτελεστεί από τους ψηφιακούς εαυτούς μας σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του NBC και του BBC που θα μεταδοθεί το Δεκέμβριο. Μπορεί να είμαστε λίγο μεγάλοι σε ηλικία, αλλά το τραγούδι είναι νέο. Και είναι υπέροχο» ανέφερε η ανακοίνωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40