search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:00
MENU CLOSE

Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης: Μια κόντρα δίχως τέλος στα δικαστήρια

30.04.2018 08:02
Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης: Μια κόντρα δίχως τέλος στα δικαστήρια  - Media

 

Η αγαπημένη pop star Έλενα Παπαρίζου αν και είναι πλέον μία χαρά στα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Αντρέα Καψάλη, δεν έχει καταφέρει να κλείσει οριστικά την υπόθεση της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το 2006 το ζευγάρι είχε αγοράσει μία μεζονέτα αξίας 520.000€ με τη λήψη δανείου. Μετά το χωρισμό του όμως, στο σπίτι αυτό κατοικεί πια ο Τόνι Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενός ενοικίου. Το ύψος του θα συζητηθεί εντός των δικαστικών αιθουσών στις 3 Μαΐου, όπου οι δυο πρώην σύντροφοι θα συναντηθούν και πάλι ως αντίδικοι στη δίχως τέλος διαμάχη τους. Μάλιστα, παρόλες τις προσπάθειες συμβιβασμού, δεν έχει μπορέσει να επιτευχθεί μέχρι τώρα η εύρεση μίας συναινετικής λύσης. Αν και στην αρχή ο Τόνι Μαυρίδης δεν ήταν αντίθετος στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος, η διαδικασία δεν προχώρησε. Στην κατοικία που έζησαν μαζί με την Έλενα για 5 χρόνια, μένει πλέον μόνος του, χωρίς μάλιστα να καταβάλλει τις δόσεις του δανείου.

Η Έλενα Παπαρίζου από τη μεριά της, διεκδικεί τώρα 25.000€ ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν αν από το 2011 έως το 2015 είχε υπό ενοικίαση την πολυτελή αυτή μεζονέτα.

Μένει να δούμε πως θα λήξει τελικά η μεταξύ τους υπόθεση, ενώ και οι δύο φαίνονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσα θεωρούν πως τους αναλογούν.

Πηγή: peoplegreece

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59