search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Το «Πρωινό» απαντά στη Ναταλία Γερμανού για το παράπονό της… (Video)

30.04.2018 09:02
Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό γεύμα - Media

 

Με αφορμή τη συνέντευξη της Πέμυς Ζούνη η οποία στο μεγαλύτερο της μέρος προβλήθηκε από το Επιτέλους σαββατοκύριακο χωρίς την «αράχνη» της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις πρωινές εκπομπές παροτρύνοντάς τις να αναφέρουν την πηγή τους προτού προβάλλουν ένα θέμα.

Η εκπομπή «Πρωινό» απάντησε άμεσα, λέγοντας στη Ναταλία ότι προφανώς θα πρέπει να έχει κάνει κάποιο λάθος ή να μην την ενημέρωσαν σωστά οι συνεργάτες της, τονίζοντας ότι οι ίδιοι ανέφεραν ξεκάθαρα την πηγή τους.

Συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε τα εξής: «Πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος από τους πολύ αγαπημένους μας, όπως είναι η Ναταλία Γερμανού, όταν δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση. Κάποιος την παραπληροφόρησε και έβγαλε ένα παράπονο που δεν μας άρεσε ρε Ναταλία γιατί δεν είχες και δίκιο. Το θέμα που είχαμε παίξει για το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Τανιμανίδη, το πάσαρε ο Θέμης κάνοντας αναφορά και στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:22