search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Αεροπλάνο πέρασε «ξυστά» από γήπεδο στην Κρήτη (Video / Photos)

30.04.2018 09:11
Αεροπλάνο πέρασε «ξυστά» από γήπεδο στην Κρήτη (Video /  Photos) - Media

 

Σχεδόν πάνω από τα κεφάλια των φιλάθλων, πέρασε ένα αεροπλάνο την Κυριακή κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Αστέρα Αμαλιάδας, για την πρώτη αγωνιστική των off ανόδου στη Football League.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοτικό στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού, όπου είναι και η έδρα του Ηροδότου, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και οι εμφανίσεις των αεροπλάνων πάνω από το γήπεδο είναι συχνό φαινόμενο.

Ωστόσο, το περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριακή ήταν.. ιδιαίτερο. Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το airnews, επιχειρούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης και πέρασε «ξυστά» από τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες, ξαφνιάζοντας περισσότερο τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του Ηροδότου είναι συνηθισμένοι σε αυτήν την εικόνα, όπως φαίνεται.

Φωτογραφίες:  Eurokinissi/ Στέφανος Ραπάνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24