search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:17
MENU CLOSE

Πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» η σύζυγος Πατούλη – Οι έπαινοι Λαζόπουλου (Photos)

30.04.2018 10:35
Πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» η σύζυγος Πατούλη - Οι έπαινοι Λαζόπουλου (Photos) - Media

 

Στο κομμωτήριο του Ντίμη, στο πλατό των «Δέκα Μικρών Μήτσων», βρέθηκε  η Μαρίνα Πατούλη, μετά  από πρόσκληση του Λάκη Λαζόπουλου. Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, συνάντησε τους κομμωτές που μετέτρεψαν τη «δύστυχη», Σοφία Φιλιππίδου, μια γυναίκα που σπούδασε φιλοσοφική, σε Μαρίνα Πατούλη για να “βρει χαρά και ξεγνοιασιά”, όπως τη συμβούλεψαν.

Σύμφωνα με το altsantri, η Μαρίνα Πατούλη έφτασε το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής 29 Απριλίου, στο πλατό όπου γίνονται τα γυρίσματα των πέντε τελευταίων επεισοδίων της σατιρικής σειράς. 

H κ. Πατούλη μαζι με την μιμίτριά της, που την υποδύθηκε η Σοφία Φιλιπίδου,  χόρεψαν λάτιν. Ακολούθησε κι άλλος χορός, στον οποίο συμμετείχε ο Λάκης Λαζόπουλος (ως Ντίμης) και ο Δημήτρης Μακαλιάς. 

«Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Περάσαμε πολύ ωραία όλοι μας στο κομμωτήριο. Γελάσαμε, αφεθήκαμε και εκτίμησα ότι είχε τα «γκατς» να έρθει εκεί που τη σατιρίζουν. Μπράβο της», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15