search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:13
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Κατσιαντώνη-Λεβέντη: Αποχώρησα από ένα κόμμα χωρίς δομές

30.04.2018 13:24
Και άλλος βουλευτής υπέρ Σαμαρά για ΠτΔ - Κατσανιώνης: «Είναι ο καταλληλότερος» (Video) - Media

 

Σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε ο -ανεξάρτητος, πλέον- βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης στα «πυρά» του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τον κατηγόρησε για «αποστασία».

«Προφανώς για να είσαι αποστάτης πρέπει να ρίξεις μια κυβέρνηση. Εγώ δεν ρίχνω καμιά κυβέρνηση. Απλά έχω αποχωρήσει από ένα κόμμα στο οποίο δεν υπήρχαν δομές και υπήρχε ο απόλυτος συγκεντρωτισμός. Ήταν ένα προσωποπαγές κόμμα. Έκανα ό,τι μπορούσα τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση αλλά δυστυχώς στο τέλος μείναμε μόνο με τα “θα”», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης .
 
Σχετικά με τις υπόνοιες που άφησε ο κ. Λεβέντης για τον Αμερικανό πρέσβη και περί υποδείξεων ο κ. Κατσιαντώνης, σημείωσε πως πρόκειται για «προβοκάτσια» και υποστήριξε πως «δεν υφίσταται να κάνει παρέμβαση μια πρεσβεία στα ελληνικά δεδομένα».
 
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:13