search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Οι αθλιότητες που ξεστόμιζε ο Μιχαλολιάκος το 2013 για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης (Video)

30.04.2018 13:55
Βαρύ πένθος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ - «Πάει μπαμπάκα μου, τέλειωσαν οι μάχες μας» - Media

 

Δίχως αιδώ, δίχως ίχνος ντροπής, ο επικεφαλής της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που παραδέχτηκε ότι ανήκει στη σπορά των ηττημένων του δευτέρου παγκοσμίου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάνει φτηνή πλακίτσα με την τραγωδία των Ελλήνων Εβραίων στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο είναι από ομιλία του σε κάποια συνεστίαση κάποιου πυρήνα της Χρυσής Αυγής, το 2013. Ο επικεφαλής των νεοναζί της Ελλάδας ο οποίος εκπροσωπείται και στη βουλή, κάθεται εμφανώς χαλαρός και μιλάει στο ακροατήριο του. Ο Μιχαλολιάκος μιλάει για Έλληνες πολίτες, εβραίους στο θρήσκευμα και κάνει εμετικά χαριεντίσματα

«Οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι» (εκεί γελάει ειρωνικά και το ακροατήριο του, άβουλο γελάει μαζί του) και συνεχίζει: «πήραν το τρενάκι και πήγαν ταξιδάκι. Ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με ψηλές καμινάδες» (οι νεοναζί υποστηρικτές του από κάτω ξεσπούν σε τρανταχτά γέλια) «όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες…»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58