search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06
MENU CLOSE

«Ο Παναθηναϊκός εκφοβίζει διαιτητές»

21.12.2011 23:44
«Ο Παναθηναϊκός εκφοβίζει διαιτητές» - Media

Σε ανακοίνωση-τοποθέτησή της αναφορικά με την επίθεση  κουκουλοφόρων κατά του διαιτητή Καλόπουλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκφοβίσουν και να επηρεάσουν διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωση-τοποθέτησή της αναφορικά με την επίθεση  κουκουλοφόρων κατά του διαιτητή Καλόπουλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκφοβίσουν και να επηρεάσουν διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, μιλά για «ύποπτη και επιλεκτική σιωπή όλων» των εμπλεκομένων με το άθλημα.

«Θεωρήσαμε σωστό να περιμένουμε τις αντιδράσεις των αρμοδίων (Γ.Γ.Α., Υπουργεία, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και της Σούπερ Λίγκ) προτού κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση σχετικά με την οργανωμένη και μεθοδευμένη επίθεση κατά έλληνα διαιτητή, που έγινε χθες στον αγώνα Κυπέλλου των Ποντίων Κατερίνης και της Ξάνθης. 

Δυστυχώς όμως η ύποπτη και επιλεκτική σιωπή όλων, μας αναγκάζει να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει καταγγείλει δημοσίως και επισήμως τη συστηματική προσπάθεια της Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αλλά και «κύκλων» της, οι οποίοι κατά καιρούς την υποκαθιστούν, να εκφοβίσουν και να επηρεάσουν διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου με μοναδικό σκοπό τη χειραγώγηση των αποφάσεων τους. Δυστυχώς οι αρμόδιες αρχές τότε κώφευσαν επιδεικτικά. 

Χθες όμως διαπίστωσαν όλοι τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής, όταν δεκάδες «κουκουλοφόροι», οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα καθόλα έτοιμοι, και οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη και σαφέστατη οπαδική ταυτότητα, επιτέθηκαν με άθλιο και δολοφονικό τρόπο κατά διαιτητή σε αγώνα ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα. Κάποιοι όπλισαν τα χέρια των χθεσινών φυσικών αυτουργών, κάποιοι τους έδωσαν το ηθικό σθένος και έρεισμα για να το πράξουν. Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της άθλιας επίθεσης και φυσικοί αυτουργοί της προσπάθειας δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μαζί με τους «κουκουλοφόρους» τους. Η μη αντίδραση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έστω και με τη μορφή μας λεκτικής καταδίκης προφανώς και δεν εκπλήσσει κανέναν, είναι φυσική συνέχεια της μέχρι σήμερα τακτικής της. Άλλωστε τα οπαδικά Μ.Μ.Ε. έσπευσαν από πρωί να επικροτήσουν σχεδόν την «απόδοση δικαιοσύνης» από τους κουκουλοφόρους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01