search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Πέμης Ζούνη (Photos)

30.04.2018 18:05
Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της: «Όταν πέφτεις πάνω σε τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;» - Media
 
Aν και την κράτησε μακριά από τα φλας για πολύ καιρό, τελικά η Πέμη Ζούνη φωτογραφίζεται με την κόρη της ως μια περήφανη μητέρα.
Η 20χρονη Ελεονώρα Σκέντζου σπουδάζει στο Λονδίνο Κοινωνική Πολιτική και Διακυβέρνηση και δεν προτίμησε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σε τι μοιάζουν μητέρα και κόρη;
«Η Ελεονώρα έχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών δικών μου και του Στάθη. Σαν να διάλεξε τα καλύτερα και από τους δυο μας. Έχει πολύ αναπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού και της σεμνότητας, όπως κι εγώ. Έχει απέχθεια για το δήθεν και το ψεύτικο, που επίσης χαρακτηρίζει και εμένα. Από τον Στάθη έχει πάρει το οργανωτικό μυαλό που εγώ δεν είχα ποτέ και την ευθύτητα στον χαρακτήρα.
Είναι αρκετά κοινωνική και ανεξάρτητη. Δεν ξέρω αν έγινε φύσει ή θέσει ή γιατί χρειάστηκε να μείνει και μόνη της με τους γονείς που έμπλεξε! Η ανεξαρτησία της με ησυχάζει» , είπε πει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της.
 
Πηγή: YouWeekly.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50