search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:10
MENU CLOSE

Όταν η πορνοστάρ μήνυσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ…

30.04.2018 18:26
Νέες πικάντικες αποκαλύψεις από την Στόρμι Ντάνιελς: Ο Τραμπ και το... μανιτάρι - Media

 

Πρωτοφανή πράγματα για την πολιτική ζωή των ΗΠΑ συμβαίνουν επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

Για την ώρα, η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ…- προχώρησε τη Δευτέρα στην κατάθεση μήνυσης κατά του Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ (με τον οποίο δηλώνει ότι είχε σεξουαλική σχέση το 2006 και ότι πληρώθηκε για να μην την αποκαλύψει) την δυσφήμησε μέσω Twitter, όταν εκείνη περιέγραψε άνδρα ο οποίος φέρεται να την είχε απειλήσει το 2011 να μην πει κουβέντα για τη σχέση της με τον Τραμπ.

Όταν ο συνήγορος της Ντάνιελς είχε παρουσιάσει το σκίτσο του άνδρα, ο Τραμπ είχε γράψει: «Ένα σκίτσο, χρόνια μετά, για έναν ανύπαρκτο άνδρα. Πλήρης απάτη που ξεγελά τα ΜΜΕ των Ψευδών Ειδήσεων (αλλά το ξέρουν». Στη μήνυσή της η Ντάνιελς υποστηρίζει ότι το tweet αυτό είναι «ψευδές και δυσφημιστικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:10