search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:00
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη (Photos)

01.05.2018 10:49
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη (Photos) - Media

 

Η Όλγα Φαρμάκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Σταύρος Μαντόπουλος.

Η Όλγα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον επιχειρηματία, η οποία -όπως ξεκαθάρισε- άρχισε λίγο πριν η ίδια πάρει μέρος στο «Survivor 2». Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

«Βγαίνουμε μαζί, απλά δεν έτυχε να μας φωτογραφίσει κάποιος. Ποτέ δεν επιδίωξα να “προωθήσω” το ότι είμαι με κάποιον, ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου εμβαθύνω στις καταστάσεις και πιστεύω πως σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η επικοινωνία. Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται μέρα με τη μέρα και μέχρι σήμερα ο χρόνος μετρά υπέρ μας» δήλωσε στο «People».

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, δεν ήταν ο σύντροφός της ο λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης. «Αν ήταν να με επηρεάσει, δεν θα πήγαινα εξαρχής. Θεωρώ ότι όποιος σε αγαπάει και θέλει να είναι δίπλα σου στηρίζει και τις επιλογές σου. Στην προκειμένη περίπτωση με στήριξε από την αρχή».

Όσο για το μέλλον αυτής της σχέσης, είπε: «Όσο περνούν τα χρόνια και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, σκέφτομαι ακόμα περισσότερο τη δημιουργία οικογένειας. Αν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, νιώθω πως θα μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59