search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Λάρισα: Παραμένει στην εντατική ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

01.05.2018 11:21
Λάρισα: Παραμένει στην εντατική ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας  - Media

 

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου στη Λάρισα και ευτυχώς τα μηνύματα που έρχονται είναι ενθαρρυντικά. Ο κ. Μπούτας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ωστόσο οι γιατροί προχώρησαν σε αποσωλήνωση με τον τραυματία να έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον του.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομάλα τα επόμενα 24ωρα και με τη σύμφωνη γνώμη των ιατρών αναμένεται να εξέλθει της Μ.Ε.Θ. και να μεταφερθεί σε δωμάτιο νοσηλείας.

Το ατύχημα στο αμπέλι

Ήταν περίπου 18:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Βαγγέλης Μπούτας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Βρισκόταν στο αμπέλι του για να ψεκάσει. Το βαρύ όχημα ανατράπηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και τον καταπλάκωσε.

Ο γνωστός συνδικαλιστής τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στο χέρι.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο πλευρό έσπευσαν από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι και συναγωνιστές του που περίμεναν με αγωνία να τελειώσει το πολύωρο χειρουργείο.

Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί θα συνεχιστεί η νοσηλεία του και η αποκατάσταση των τραυμάτων του. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Πηγή: karditsalive.net

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10