search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:23
MENU CLOSE

Τούρκοι χάκερ χτύπησαν και την εφημερίδα «Ρεθεμνιώτικα Νέα»

02.05.2018 05:40
Πάτρα: Ξάφρισε 4.000 ευρώ από δυο λογαριασμούς, αλλά δεν... ξέρουν πώς! - Media

 

Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας και την ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα.

Όποιος επιχειρούσε το πρωί της Τετάρτης να μπει στη σελίδα rethnea.gr αντίκριζε το ίδιο μήνυμα με αυτό που είχε αναρτηθεί και τις προηγούμενες δύο φορές.

Σε αυτοί οι Τούρκοι χάκερ κάνουν σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» είναι η απειλή των Τούρκων, οι οποίοι συνοδεύουν το χακάρισμα και με τουρκικά εμβατήρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10