search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Σάλος από τη δήλωση του Κάνι Γουέστ: Οι μαύροι έμειναν σκλάβοι για 400 χρόνια από επιλογή

02.05.2018 07:18
Σάλος από τη δήλωση του Κάνι Γουέστ: Οι μαύροι έμειναν σκλάβοι για 400 χρόνια από επιλογή - Media

 

Σφοδρότατες αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοφανής δήλωση του διάσημου ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνι Γουέστ, πως οι μαύροι ήταν για 400 χρόνια σκλάβοι από…επιλογή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δίκτυο TMZ, σημείωσε πως« Όταν ακούει κανείς για την σκλαβιά για 400 χρόνια… Για 400 χρόνια; Αυτό μου ακούγεται σαν επιλογή».

 

Οι δηλώσεις του Γουέστ έβαλαν «φωτιά» στο Twitter, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Σύντομα ο ράπερ αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις μέσω Twitter: «Για να είμαι ξεκαθαρος, φυσικά ξέρω ότι οι σκλάβοι δεν αλυσοδέθηκαν και μπήκαν στα πλοία με τη βούλησή τους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μείναμε σε αυτή τη θέση ακόμα και όταν οι αριθμοί  ήταν με το μέρος μας, κάτι που σημαίνει ότι ήμασταν σκλαβωμένοι πνευματικά.»

Ο ράπερ είναι γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές δηλώσεις του, όπως και για την συχνή δημόσια υποστήριξη του προέδρου Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38