search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Η Κυβέρνηση συναλλάσσεται με επιχειρηματίες και τώρα τους επιτίθεται

02.05.2018 07:24
Τάκης Θεοδωρικάκος: Δουλειές και ασφάλεια είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη - Media

 

Η Κυβέρνηση Τσίπρα συναλλάσσεται με επιχειρηματίες και τώρα επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ πριν από λίγο καιρό συναντιόταν μαζί του ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο βασικός Σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Διερωτήθηκε δε σε ποια σοβαρή Ευρωπαϊκή χώρα υπαγορεύονται αποφάσεις στη Δικαιοσύνη.

Χθες το βράδυ ο κύριος Μαρινάκης απάντησε με ανακοίνωσή του στις επιθέσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον του προαναγγέλλοντας προσφυγές στην Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Κατηγορεί την κυβέρνηση για ψευδολογία και συκοφαντία και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Επισημαίνει ότι έχει επανειλημμένα βοηθήσει την παρούσα κυβέρνηση και γι’ αυτό έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον Αλέξη Τσίπρα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43