28/05/2020 16:28:22

Αποφασίζει σήμερα το ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Μείωση του ειδικού φόρου για τα περιφερειακά κανάλια - Media

 

Άρχισε σήμερα στις 10 το πρωί η τελική διάσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών.

Υπολογίζεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τις πέντε υποψηφιότητες να είναι ισχυρές και τη μία εξ αυτών προβληματική. Σύμφωνα με το newpost.gr, η υποψηφιότητα της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ», που φέρεται να συνδέεται με τον Φίλιππο Βρυώνη αντιμετώπιζε μια σειρά προβλημάτων για τα οποία ζητήθηκαν διευκρινίσεις από το ΕΣΡ.

Οι διευκρινίσεις παρασχέθηκαν και στη συνέχεια εξετάστηκαν από ειδικούς συνεργάτες του Συμβουλίου, οι οποίοι παρέδωσαν το πόρισμα στην Ολομέλεια του ΕΣΡ. Υπό αυτές τις συνθήκες, πολύ κοντά στην έγκριση των αδειών είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANTT1, STAR, ΣΚΑΪ, Alpha και «Ε TV», ενώ για την ώρα η υποψηφιότητα της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι στον «αέρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.