18/02/2020 08:53:59

Έξαλλη η Σκορδά με την Καινούργιου: Με γράψανε κανονικά! (Video)

Έξαλλη η Σκορδά με την Καινούργιου: Με γράψανε κανονικά!  (Video) - Media

 

Ιδιαίτερα ενοχλημένη και εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της με αφορμή κάποιες φωτογραφίες του νέου της σπιτιού που κυκλοφόρησαν.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είχε στείλει επιστολή σε όλα τα μέσα, ζητώντας ευγενικά από τους συναδέλφους να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες από τη νέα της κατοικία για λόγους ασφαλείας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, έδειξε στην εκπομπή της τις εν λόγω φωτογραφίες κάτι που ενόχλησε πολύ τη Φαίη που σκέφτεται να περάσει ακόμη και σε αγωγές.

 «Πριν από το Πάσχα είχα συζητήσει με τον δικηγόρο μου πολύ ευγενικά πώς να ζητήσω από τους συναδέλφους να μην παίξουν εικόνες από το νέο μου σπίτι, που ακόμα προσπαθούμε να μπούμε για θέματα ασφαλείας και το ζήτησα με πολύ ευγενικό τρόπο να γίνει… Ήξερα ότι αν έπαιρνα έναν-έναν τηλέφωνο, δεν θα μου χαλούσε κανείς χατήρι επειδή έχω άριστες σχέσεις με όλους. Στείλαμε πριν από το Πάσχα μία ευγενική επιστολή σε όλα τα Μέσα… Και μάλιστα στην αρχή ήταν λίγο πιο σοβαρή και αυστηρή αλλά του είπα “όχι”, επειδή είμαι χαμηλών τόνων και βοηθάω και σηκώνω πάντα τα τηλέφωνά μου…

Και κατεβαίνει η Ελεάννα, η αρχισυντάκτρια στο διάλειμμα και μου λέει: “Στην Καινούργιου παίξανε ένα ρεπορτάζ, ενώ είχε πάει η επιστολή” και με πήρε και ο δικηγόρος μου και μου λέει: “Τώρα θα κάνουμε αγωγές και του είπα “περίμενε”… Όταν κάτι το ζητάς ευγενικά, στη συνέχεια αναγκάζεσαι να γίνεις λίγο πιο αυστηρός…» είπε χαρακτηριστικά. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.