search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Βίασαν μωρό μέχρι θανάτου στη Χιλή – Ψυχολόγο χρειάστηκαν οι γιατροί από τα τραύματα που αντίκρισαν (Photos/Video)

02.05.2018 12:48
Λάσπες, μπάζα και καταστροφή: Φωτογραφίες από την περιοχή της Εύβοιας που ισοπέδωσε η πλημμύρα (Photos) - Media Gallery 11

 

Σοκ και οργή προκάλεσε στη Χιλή ο βιασμός και η φριχτή δολοφονίας ενός κοριτσιού μόλις 19 μηνών.

Την Κυριακή, η μικρή Αμπάρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Βαλπαραίζο και συνοδευόταν από τη θεία και το φίλο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι τραυματίστηκε επειδή έπεσε από το κρεβάτι του.

Ωστόσο οι γιατροί που πάλεψαν να σώσουν τη ζωή του παιδιού διαπίστωσαν τη σοκαριστική αλήθεια.

Τα σοβαρά τραύματα σε ζωτικά όργανα είχαν προέλθει από πρωκτική διείσδυση.

Το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε άμεσα στην εντατική και στη συνέχεια υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά από τις καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού συνελήφθη ο 30χρονος σύντροφος της θείας, ονόματι Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, για συμμετοχή σε βιασμό που οδήγησε στο θάνατο ανηλίκου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τέτοια ήταν τα τραύματα του παιδιού, που το ιατρικό προσωπικό χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όσα είδαν.

Παρότι ο 30χρονος επιμένει ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε όταν έπεσε από το κρεβάτι, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης και πως προέβη στις πράξεις του σε διάστημα που έμεινε μόνος του μαζί του.

O δράστης

Έξαλλη η κοινή γνώμη

Τη Δευτέρα, ο υπουργός δικαιοσύνης της χώρας ζήτησε τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον Αραβένα, ο οποίος θα μείνει προφυλακισμένος για 6 μήνες, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις και διαδηλώσεις, με άλλους να ζητούν τη σύλληψη της θείας και άλλους να κατηγορούν την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, η οποία προ μηνών είχε αρνηθεί στο θείο της την επιμέλεια του παιδιού λόγω του  σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Η μητέρα του παιδιού αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά και είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44