search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Δυστυχώς για τους εργάτες του Σικάγο δεν υπήρχε τότε Τζήμερος να τους πει ότι δεν πετυχαίνουν τίποτα έτσι

02.05.2018 13:43
Δυστυχώς για τους εργάτες του Σικάγο δεν υπήρχε τότε Τζήμερος να τους πει ότι δεν πετυχαίνουν τίποτα έτσι - Media

 

Η απεργία του Σικάγο δεν κατάφερε «απολύτως τίποτε», αποφάνθηκε ο Θάνος Τζήμερος σε ένα «επετειακό» tweet για την εργατική Πρωτομαγιά.

«Τι κατάφερε η απεργία του Σικάγου; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Τίποτε δεν θεσπίσθηκε εξαιτίας της. Αντίθετα με την κομμουνιστική μυθολογία, οι βελτιώσεις των συνθηκών εργασίας ήταν πρωτοβουλία των εργοδοτών για να προσελκύσουν τους αποδοτικότερους εργάτες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Βέβαια είναι απορίας άξιον γιατί οι εργοδότες δεν βελτίωσαν νωρίτερα τις συνθήκες εργασίας, για να γλιτώσουν και την κοινωνική αναταραχή.

Από την άλλη, είναι κρίμα για τους εργάτες της εποχής, ιδίως για όσους έχασαν τη ζωή τους κατά την καταστολή στο Σικάγο, που τότε δεν υπήρχε ο Θάνος Τζήμερος  να τους εξηγήσει ότι δεν κερδίζουν τίποτα έτσι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15