search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή: Χαιρετούν ναζιστικά στην ορκωμοσία των μελών τους και θέλουν να σκοτώνουν Εβραίους (Video)

02.05.2018 14:01
Το twitter γλεντάει τους ναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή - Media

 

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν το ψέμα ψωμοτύρι. Αρχικά είπαν ότι δεν είναι ναζί αλλά εθνικιστές. Στη συνέχεια όταν χαιρετούσαν ναζιστικά, έγραψαν δική τους ιστορία και είπαν ότι ο χαιρετισμός τους δεν είναι ναζιστικός αλλά… αρχαιοελληνικός.

 Όλα αυτά καταρρίπτονται από το ανατριχιαστικό βίντεο που θα δείτε. Και ναζί είναι και θέλουν να σκοτώσουν Εβραίους και αρχαιοελληνικά δεν χαιρετάνε γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε αυτός ο χαιρετισμός στην αρχαία Ελλάδα. Χαιρετάνε φασιστικά.

Το βίντεο είναι ένα μέρος μόνο του οπτικοακουστικού υλικού που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και προβλήθηκε στην δικαστική αίθουσα και το οποίο φέρνουν στη δημοσιότητα τα ellinikahoaxes.gr.

Πρόκειται για μια συνηθισμένη ορκωμοσία μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης κατά την οποία, όλοι περνάνε μπροστά από τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο τον χαιρετάνε όπως οι ναζί τον Χίτλερ και οι Ιταλοί τον Μουσολίνι και μετά ο κάθε ένας λέει το «ποιηματάκι» του που με δυσκολία αποστήθισε.

Το σοκαριστικότερο όλων είναι ο τελευταίος μονόλογος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο βίντεο:

Δίχως αιδώ, δίχως ίχνος ντροπής, ο επικεφαλής της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που παραδέχτηκε ότι ανήκει στη σπορά των ηττημένων του δευτέρου παγκοσμίου, κάνει φτηνή πλακίτσα με την τραγωδία των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο είναι από ομιλία του σε κάποια συνεστίαση κάποιου πυρήνα της Χρυσής Αυγής, το 2013. Ο επικεφαλής των νεοναζί της Ελλάδας ο οποίος εκπροσωπείται και στη βουλή, κάθεται εμφανώς χαλαρός και μιλάει στο ακροατήριο του. Ο Μιχαλολιάκος μιλάει για Έλληνες πολίτες, εβραίους στο θρήσκευμα και κάνει εμετικά χαριεντίσματα

«Οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι» (εκεί γελάει ειρωνικά και το ακροατήριο του, άβουλο γελάει μαζί του) και συνεχίζει: «πήραν το τρενάκι και πήγαν ταξιδάκι. Ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με ψηλές καμινάδες» (οι νεοναζί υποστηρικτές του από κάτω ξεσπούν σε τρανταχτά γέλια) «όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες…»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00