search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Έλληνες στην πρωτομαγιάτικη διαδήλωση στα Σκόπια – Μήνυμα ενάντια στον εθνικισμό (Video)

02.05.2018 14:16
Έλληνες στην πρωτομαγιάτικη διαδήλωση στα Σκόπια - Μήνυμα ενάντια στον εθνικισμό (Video) - Media

 

Στη διαδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά στα Σκόπια συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, οργάνωσης που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ένας εκ των Ελλήνων συμμετεχόντων στη διαδήλωση στη γειτονική χώρα μίλησε μάλιστα στην απεργιακή συγκέντρωση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή την περίοδο που η ΕΕ και το ΔΝΤ με τα μνημόνια στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν πίσω όλες τις κατακτήσεις των εργαζομένων, είναι ώρα να ξαναχτίσουμε το εργατικό κίνημα στη βάση του δίκαιου των εργατών».

Οι Έλληνες διαδηλωτές συμμετείχαν στη συγκέντρωση του Λέβιτσα, μιας αριστερής οργάνωσης που τάσσεται κατά της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τόσο το Λέβιτσα όσο και το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν από κοινού ταχθεί ενάντια στον καλλιεργούμενο εθνικισμό, με αφορμή το ζήτημα της ονοματοδοσίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΠΓΔΜ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41