search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Το plus-size μοντέλο φωτογραφίζεται με μαγιό και… σκανδαλίζει (Photos)

02.05.2018 15:56
Το plus-size μοντέλο φωτογραφίζεται με μαγιό και... σκανδαλίζει (Photos) - Media

 

Αν ο κανόνας είναι τα σούπερ μόντελ να είναι αδύνατα, με «ιδανικές» αναλογίες και συγκεκριμένες «προδιαγραφές», τότε το συγκεκριμένο, όχι μόνο έχει σπάσει τα ταμπού του χώρου της μόδας, αλλά δείχνει να το διασκεδάζει κιόλας.

Ο λόγος για την Ashley Graham, η οποία φωτογραφήθηκε με μαγιό για την προώθηση της νέας της κολεξιόν και, μάλιστα, εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό Instagram της εταιρείας χωρίς το παραμικρό ρετούς.

Το plus size διάσημο μοντέλο είναι ακομπλεξάριστο και όχι απλά έχει αγαπήσει το σώμα του έτσι όπως ακριβώς είναι αλλά βγάζει και εκατομμύρια από το χυμώδες κορμί της.
Η Ashley Graham δημιούργησε την νέα της σειρά μαγιό για γυναίκες με καμπύλες σε συνεργασία με το brand Swimsuits For All και απέδειξε σε όλους ότι μπορεί να το διαφημίσει με μεγάλη επιτυχία χωρίς να υποστούν οι φωτογραφίες photoshop.
 
Πηγή: Gossip TV
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17