search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: Κανίβαλος σκότωσε πόρνη και κράτησε μέλη της στο ψυγείο

02.05.2018 16:14
Απόλυτη φρίκη: Κανίβαλος σκότωσε πόρνη και κράτησε μέλη της στο ψυγείο - Media
 
Μια εφιαλτική υπόθεση κανιβαλισμού και βεβήλωσης πτώματος -που φέρνει στο μυαλό αρρωστημένες ιστορίες λογοτεχνίας τρόμου- διερευνούν οι Αρχές μετά την ανακάλυψη ακέφαλου και διαμελισμένου πτώματος γυναίκας σε λίμνη.
 
Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Αυστρία και η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας ψαράς ανακάλυψε στο βυθό της λίμνης Νόιζιντλ το ακέφαλο και βεβηλωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε Σλοβάκα πόρνη.
 
Η αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση και σύντομα ανακάλυψε και το κεφάλι της γυναίκας σε άλλο σημείο της λίμνης. Από την κατάσταση της σορού η αστυνομία εκτίμησε ότι βρισκόταν στο νερό για μήνες. Οι αρχές θεώρησαν ότι η δολοφονία είχε συμβεί κάπου κοντά και σύντομα ανακάλυψαν μια καλύβα στην οποία διέμενε 63χρονος άνδρας, τον οποίο και προσήγαγαν ως ύποπτο για το αποτρόπαιο έγκλημα.
 
Ο άνδρας -που είναι γνωστός ως «Άλφρεντ»- αρχικά επιχείρησε να παραπλανήσει την αστυνομία δίνοντας ψευδή στοιχεία, ωστόσο στο σπίτι του βρέθηκαν ίχνη από το DNA της γυναίκας, οπότε και υποχρεώθηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη του.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης παραδέχθηκε ότι είναι κανίβαλος και ότι ήθελε να φάει τη σάρκα της γυναίκας. Ομολόγησε, δε, ότι αρχικά έκοψε το σώμα της άτυχης γυναίκας σε κομμάτια με ένα μαχαίρι και μετά μ’ ένα πριόνι διαμέλισε ο,τι είχε απομείνει στην μπανιέρα του σπιτιού του.
 
Όμως, η ανατριχίλα δεν τελειώνει εκεί: ο δράστης είπε ότι αποφάσισε να κόψει τα εντόσθια της γυναίκας σε πολύ μικρά κομμάτια, ώστε να χωράνε στον καταψύκτη του. Ο 63χρονος, ο οποίος είναι πρώην κατάδικος και έχει περάσει 32 χρόνια στη φυλακή, φέρεται να ανέφερε ότι συναντήθηκε «τυχαία» με το θύμα του σε σιδηροδρομικό σταθμό της Βιέννης.
 
Πληροφορίες: Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44