search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Στην COSMOTE TV το ισπανικό πρωτάθλημα ως το 2021

02.05.2018 16:14
Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία των κατοίκων στην κεντρική Εύβοια - Media

 

Για άλλα τρία χρόνια η COSMOTE TV θα μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπου του συνδρομητικού:

Την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της LaLiga Santander, της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ισπανίας, συνεχίζει και την ερχόμενη τριετία, έως το 2021, η COSMOTETV. Με την ανανέωση της συμφωνίας για την LaLiga, η COSMOTETV παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, καθώς και κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTESPORT, αλλά και τιςondemandυπηρεσίεςCOSMOTETVGO και COSMOTEREPLAYTV,οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ισπανίας. Το πρωτάθλημα της LaLiga φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες και παίκτες, όπως η 12 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια του Champions League, Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτηςτων 2EuropaLeague, αλλά κα ιμεγάλους αστέρες όπως οι Κριστιάν Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Λουίζ Σουάρεζ, και Αντουάν Γκριεζμάν.

«Εδώ και έξι χρόνια, η COSMOTETVείναι η αποκλειστική τηλεοπτική στέγη της LaLigaSantanderστην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που και τηνερχόμενη τριετία, οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν στα κανάλια COSMOTE SPORT τους αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, ενός από τα πιο εντυπωσιακότερατης Ευρώπης,μαζί με άλλες κορυφαίες διοργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας στη διάθεσή τους το καλύτερο μακράν αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Στην COSMOTETVσυνεχίζουμε να προσθέτουμε νέο συναρπαστικό περιεχόμενο και προηγμένες υπηρεσίες που αλλάζουν την εμπειρία των τηλεθεατών», είπε σχετικά ο Executive Director της COSMOTETV, ΔημήτρηςΜιχαλάκης.

«Η COSMOTETV αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη, που προσφέρει το θέαμα της LaLiga στους Έλληνες φιλάθλους», είπε σχετικά ο MelciorSoler,AudiovisualDirectorτης LaLiga. «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την COSMOTETVκαι δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοένα καλύτερη εμπειρία θέασης στους φίλους του πρωταθλήματος».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25