search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:45
MENU CLOSE

Τι λέει η Sabah για τη σύλληψη του Τούρκου στον Έβρο – Αναφορά στους Έλληνες στρατιωτικούς

02.05.2018 18:57
Βρέθηκε λύση για τον αγιασμό στα σχολεία: Θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τις 11 το πρωί και ανά τάξη - Media

 

Σε λανθασμένο χειρισμό αποδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ την είσοδο του χειριστή ενός εκσκαφέα, μαζί με το μηχάνημα, στην ελληνική πλευρά στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Sabah, ο Τούρκος δημοτικός υπάλληλος εκτελούσε εργασίες στη ζώνη ασφαλείας στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά το τέλος των εργασιών, ένας λάθος χειρισμός είχε ως αποτέλεσμα ο εκσκαφές να βρεθεί στην ελληνική πλευρά των συνόρων.

Ο χειριστής του συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες για παράνομη είσοδο στη χώρα, αναφέρει η Sabah, ενώ ο εκσκαφέας κρατήθηκε στο συνοριακό πέρασμα των Καστανιών. Σύμφωνα με τη Sabah ο Τούρκος δεν αντιστάθηκε στους Έλληνες στρατιώτες.

Ο δήμαρχος της Αδριανούπολης δήλωσε ότι ο Τούρκος πολίτης μεταφέρθηκε στην Ορεστιάδα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να απελευθερωθεί.

Η Sabah κλείνει το ρεπορτάζ κάνοντας αναφορά στους δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται στην Τουρκία, μετά την είσοδό τους, από λάθος, σε τουρκικό έδαφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35