search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:02
MENU CLOSE

Στη Λήμνο και τη Λέσβο ο Τσίπρας για το 14ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Β. Αιγαίου

03.05.2018 05:41
Στη Λήμνο και τη Λέσβο ο Τσίπρας για το 14ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Β. Αιγαίου - Media
 
 
 Τη Λήμνο και τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του 14ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, που πραγματοποιείται από χθες στη Μυτιλήνη, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του πρωθυπουργού στις 19.30.
 
Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού η Λήμνος όπου το πρωί θα έχει στη Μύρινα συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων, στο δημαρχείο.
 
Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την 130ή Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και στις 12.00 θα μιλήσει στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου, στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.
 
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λέσβο για το 14ο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Στις 18:00 θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01