search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Στα χέρια του Ντι Κάπριο η πολυτελής βίλα του Moby στο Λος Άντζελες (Photo)

03.05.2018 06:30
Στα χέρια του Ντι Κάπριο η πολυτελής βίλα του Moby στο Λος Άντζελες (Photo) - Media

 

Την έπαυλη του DJ, τραγουδιστή -τραγουδοποιού, Moby στη γειτονιά Λος Φελίζ του Λος Άντζελες αγόρασε ο ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έναντι 4,91 εκατ. δολαρίων.

Είναι η πιο πρόσφατη επένδυση του ΝτιΚάπριο, ο οποίος διαθέτει πολλά ακίνητα στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα πέτρινο παραδοσιακού στυλ οίκημα 431 τετραγωνικών μέτρων με πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Η έπαυλη είναι χτισμένη σε λόφο, στο κεντρικό Λος Άντζελες, σε έκταση με πολλά δέντρα, πισίνα, spa και περίφραξη.

Ο Moby, γνωστός για την οικολογική του συνείδηση και τη συμμετοχή στο πράσινο κίνημα φύτεψε γύρω από την έπαυλη πολλά πεύκα, στην πραγματικότητα πρόκειται για δάσος.

Ο ΝτιΚάπριο, αγόρασε την κατοικία από τον Moby, ο οποίος ανακαίνισε το κτίριο της δεκαετίας του 1920 πριν από δύο χρόνια. Οι μεσίτες χαρακτήρισαν την έπαυλη ως «Αριστούργημα του Moby στο Λος Φελίζ».

Ο Moby εξόπλισε την κατοικία με μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις, καινούρια κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, σάουνα και σύστημα ασφαλείας. Υπάρχει επίσης χώρος σοφίτας κατάλληλος για γιόγκα ή μελέτη και σουίτα στον πρώτο όροφο που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως γραφείο και δωμάτιο επισκεπτών.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ΝτιΚάπριο αγόρασε το ακίνητο ως επένδυση ή αν θα μείνει ο ίδιος.

O Moby αγόρασε την κατοικία το 2016 έναντι 3,4 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:20