search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Λήμνος: Αμφορέας με κοχύλια το δώρο του δημάρχου στον Αλέξη Τσίπρα

03.05.2018 08:46
Λήμνος: Αμφορέας με κοχύλια το δώρο του δημάρχου στον Αλέξη Τσίπρα - Media

 

Στη Λήμνο, στο δημαρχείο στη Μύρινα, βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης.

Ο κ. Τσίπρας έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξη του στο δημαρχείο με κατοίκους του νησιού να τον καλωσορίζουν εγκάρδια και να ανταλλάσσουν σύντομες φιλικές κουβέντες μαζί του. 

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό δωρίζοντας του το έμβλημα του δήμου του νησιού, που απεικονίζει τη βασίλισσσα Υψιπύλη, καθώς και έναν αμφορέα φτιαγμένο από κοχύλια, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρει ότι θα τον τοποθετήσει στο Μέγαρο Μαξίμου για να κοσμεί τον χώρο.

Τα εκπαιδευτικά ζητήματα του νησιού βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την έναρξη της συνάντησης, με τους τοπικούς φορείς να αναφέρουν ότι έχουν καλυφθεί τα κενά. 

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης. Στη συνάντηση συμμετέχει και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ακολούθως θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:24