28/02/2020 05:16:08

Πόσο θα κοστίσει η Eurovision στην ΕΡΤ; (Video)

Πόσο θα κοστίσει η Eurovision στην ΕΡΤ; (Video) - Media

 

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις βραδιές των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η Γιάννα Τερζή ετοιμάζεται σήμερα για τη δεύτερη πρόβα της στην σκηνή με το «Όνειρο μου». Πόσο κοστίζει όμως η Eurovision στην ΕΡΤ και την Panic Records, την εταιρία στην οποία ανήκει η Γιάννα Τερζή;

Η ΕΡΤ ΑΕ θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (8 και 10 Μαΐου), τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (12 Μαΐου), την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής και δύο ακόμα εκπομπές εσωτερικής παραγωγής για την παρουσίαση των 43 υποψηφίων τραγουδιών, με συνολικό κόστος 183.470 ευρώ.

Η Panic Records, η δισκογραφική εταιρεία της Γιάννας Τερζή, δίνει περίπου 80.000 ευρώ, καλύπτοντας ένα τεράστιο ποσοστό των εξόδων για την ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με το Φτιάξε καφέ να στα πω, αυτά αναλύονται σε  20.000 ευρώ σε ξενοδοχεία, 21.000 ευρώ σε πληρωμές μελών αποστολής (φωνητικά, χορευτές, ομάδα υποστήριξης), 20.000 ευρώ μπάτζετ για έξοδα σκηνής (καπνοί, φωτιές, ανεμιστήρες), 5.000 ευρώ βιντεοκλίπ. 2000 ευρώ press kit και 12.000 ευρώ αεροπορικά εισιτήρια, αφού σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή η ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης άργησαν να κλείσουν θέσεις για την αποστολή της Ελλάδας λόγω μη εύρεσης χορηγού για να καλύψει το κόστος της μεταφοράς και η δισκογραφική εταιρεία αναγκάστηκε να κλείσει τελευταία στιγμή εισιτήρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.