search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Λήστεψαν τον ταχυδρόμο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον παράτησαν στην Εύβοια

03.05.2018 09:46
Λήστεψαν τον ταχυδρόμο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον παράτησαν στην Εύβοια - Media

 

Ο άτυχος ταχυδρόμος είχε πάει με το όχημα του να μοιράσει τις συντάξεις σε χωριά της Aιδηψού, όταν οι ληστές τον πλησίασαν. Με την απειλή όπλου, τον φίμωσαν και τον έδεσαν. Τον άφησαν δεμένο στα Γιάλτρα αφού πρώτα πήραν τα χρήματα των συντάξεων. Οι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι. 

Ο ταχυδρόμος έμεινε δεμένος και φιμωμένος στην ερημιά. Έδειξε όμως απίστευτο θάρρος και κατάφερε ύστερα από πολλές προσπάθειες να λυθεί. Με όσο κουράγιο του είχε μείνει, περπάτησε και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες στην περιοχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

 Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του istiaianews.blogspot.gr, ευρήματα έχουν σταλθεί σε ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τεστ DNA και ταυτοποίηση αποτυπωμάτων.

Ο ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ληστές απέσπασαν 21.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46