search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Σκηνές φαρ ουέστ στα Λαδάδικα – Σύλληψη 24χρονου δουλέμπορου μετά από καταδίωξη

03.05.2018 10:20
ΕΛΑΣ: Σε ΕΔΕ Μπαλάσκας και αστυνομικοί για βίντεο καταδίωξης - Το ανέβασαν στο facebook (Video) - Media

 

Για διακίνηση 11 παράτυπων μεταναστών συνελήφθη 24χρονος Μολδαβός, ύστερα από καταδίωξη κοντά στα Λαγκαδίκια, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε, οι διακινούμενοι μετανάστες -υπήκοοι Πακιστάν και Μπανγκλαντές- ήταν στοιβαγμένοι στην καμπίνα και το πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος.

Όταν ο νεαρός οδηγός έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα τους, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Κατά την ακινητοποίηση του επιχείρησε μάταια να διαφύγει πεζός, προβάλλοντας αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι 11 μετανάστες είχαν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Κατόπιν, παρελήφθησαν από τον 24χρονο με σκοπό να τους μεταφέρει, πιθανότατα έναντι αμοιβής, στο εσωτερικό της χώρας. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01