search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Απίστευτη κόντρα Κωνσταντινόπουλου-Βενιζέλου για την αναδοχή

03.05.2018 14:42
Απίστευτη κόντρα Κωνσταντινόπουλου-Βενιζέλου για την αναδοχή - Media

 

«Εμφύλιο» στη ΔΗΣΥ προκάλεσε η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ του νομοσχεδίου για την αναδοχή.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είχε ταχθεί κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου και οιουδήποτε άλλου νομοσχεδίου της κυβέρνησης, σχολίασε αιχμηρά μέσω Twitter την τοποθέτηση Βενιζέλου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω “ύμνους” των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να “χτίζεις” στην Καθημερινή  και Πέμπτη να “γκρεμίζεις” στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!».

Απαντώντας σε οξύτατο ύφος, το γραφείο του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι «ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο», προσθέτοντας με νόημα ότι «ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε δηλώσει στο ΑΠΕ ότι «δεν θα ψηφίσω τη διάταξη για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, συνειδητά και αποφασιστικά. Η πρότασή μου είναι, έως ότου οδηγηθούμε σε εκλογές, να μην ψηφίζουμε κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το αίτημα να φύγουν τώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:39