22/11/2019 16:31:09

Απίστευτη κόντρα Κωνσταντινόπουλου-Βενιζέλου για την αναδοχή

Απίστευτη κόντρα Κωνσταντινόπουλου-Βενιζέλου για την αναδοχή - Media

 

«Εμφύλιο» στη ΔΗΣΥ προκάλεσε η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ του νομοσχεδίου για την αναδοχή.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είχε ταχθεί κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου και οιουδήποτε άλλου νομοσχεδίου της κυβέρνησης, σχολίασε αιχμηρά μέσω Twitter την τοποθέτηση Βενιζέλου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω "ύμνους" των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να "χτίζεις" στην Καθημερινή  και Πέμπτη να "γκρεμίζεις" στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!».

Απαντώντας σε οξύτατο ύφος, το γραφείο του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι «ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο», προσθέτοντας με νόημα ότι «ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε δηλώσει στο ΑΠΕ ότι «δεν θα ψηφίσω τη διάταξη για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, συνειδητά και αποφασιστικά. Η πρότασή μου είναι, έως ότου οδηγηθούμε σε εκλογές, να μην ψηφίζουμε κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το αίτημα να φύγουν τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.