search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Το ακούσαμε κι αυτό: «Είμαι… μαλακός» λέει ο Έκτορας Μποτρίνι

03.05.2018 15:02
Το ακούσαμε κι αυτό: «Είμαι... μαλακός» λέει ο Έκτορας Μποτρίνι - Media
 
Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι φέτος, μέσα από το «Hell’s Kitchen» στον ΑΝΤ1, μας δείχνει τη σκληρότητα της αληθινής κουζίνας.
 
Είναι αυστηρός, αθυρόστομος και ξεσπά όταν βλέπει τραγικά λάθη. Δεν μετανιώνει για τον τρόπο του, καθώς έτσι κατάφερε να μπει στη λίστα με τους καλύτερους σεφ στον κόσμο. Ωστόσο, οι εκρήξεις του κατά τη διάρκεια της εκπομπής έχουν κάνει πολλούς να τον σχολιάσουν αρνητικά.
 
Αν τον ενοχλεί; Καθόλου.
«Σε όλες τις κουζίνες υπάρχουν εντάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ακόμα και στις ταβέρνες, που μπορεί να υπάρχουν τρία άτομα, υπάρχει ένταση. Το “Hell’s Kitchen” είναι η μόνη εκπομπή στην Ελλάδα που δεν έχει σενάριο. Υπάρχουν δύο ομάδες, ένα μενού και συμβαίνει ό,τι σε κάθε εστιατόριο κάθε στιγμή. Υπάρχουν 56 κάμερες, είναι όλα ελεύθερα και μετά γίνεται μοντάζ. Ο καθένας βγάζει στον εαυτό του, όλα είναι αληθινά», εξηγεί στο «Secret».
 
Τον ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια;
«Ειλικρινά, δεν με ενοχλεί τίποτα, γιατί θεωρώ πως κάνω άψογα τη δουλειά μου. Εγώ είμαι μαλθακός, άλλοι είναι πιο αυστηροί από μένα. Για μένα δεν είναι παιδιά, είναι επαγγελματίες. Τα παιδιά είναι στην παιδική χαρά. Για παράδειγμα, όταν έχεις 15 άτομα από 22 έως 40 ετών και είναι ο ένας με το κινητό, ο άλλος με τη μουσική, θα υπάρξουν ατυχήματα. Η κουζίνα θα είναι βρώμικη. Πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και ιεραρχία. Αλλιώς, δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά».
 
Όσο γι’ αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο, απαντά αμέσως, χωρίς σκέψη.
«Η ανθρώπινη ηλιθιότητα, όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει. Είναι σοβαρή υπόθεση το φαγητό. Χθες, μου έφεραν οκτώ κιβώτια ψάρια. Ποιος θα τα καθαρίσει; Είναι 4 ώρες δουλειά. Όταν του λες του άλλου πώς πρέπει να καθαρίσει το ψάρι και σκέφτεται πώς θα το πιάσει, δεν έχει κατανοήσει ποια είναι η δουλειά του μάγειρα», τονίζει.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06