04/06/2020 12:11:38

«Έχω όλες τις μετρήσεις!» - 500 εκατ. ευρώ ζητάει ο Αχιλλέας Μπέος με μήνυση και αγωγή

«Έχω όλες τις μετρήσεις!» - 500 εκατ. ευρώ ζητάει ο Αχιλλέας Μπέος με μήνυση και αγωγή - Media

 

Μήνυση και αγωγή κατέθεσε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μετέβη γι' αυτό το λόγο στην Εισαγγελία Βόλου.

Σύμφωνα με τον taxydromo, ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε αγωγή εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ για ρύπανση του περιβάλλοντος. Με την αγωγή ο κ. Μπέος διεκδικεί από τα μέλη του Δ.Σ., το ποσό των 500 εκατ. ευρώ!

Σε δηλώσεις κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Βόλου υποστήριξε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή, καθώς έχει στη διάθεσή του μετρήσεις αέριων ρύπων που δείχνουν επιβάρυνση της ατμόσφαιρας.

Ισχυρίστηκε ακόμη πως η ΑΓΕΤ χρησιμοποιεί μηχανήματα για την καύση απορριμμάτων που δεν είναι κατάλληλα, με συνέπεια να παράγονται ρύποι.

Ερωτηθείς για το τί προσδοκά με την κατάθεση νέας μήνυσης εναντίον της ΑΓΕΤ, καθώς η προηγούμενη που κατέθεσε μπήκε στο αρχείο, ο κ. Μπέος αρκέστηκε να πει ότι "όλα τα δάκτυλα δεν είναι τα ίδια".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.