search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Ο Τσάκας απαντά στον Ολυμπιακό

22.12.2011 10:35
Ο Τσάκας απαντά στον Ολυμπιακό - Media

Αν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε επίσημα στις χθεσινές αιχμές του Ολυμπιακού για εκφοβισμό και επηρεασμό διαιτητών μετά την επίθεση στον διαιτητή Καλόπουλο, το έκανε ο Βλάσης Τσάκας.

Αν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε επίσημα στις χθεσινές αιχμές του Ολυμπιακού για εκφοβισμό και επηρεασμό διαιτητών μετά την επίθεση στον διαιτητή Καλόπουλο, το έκανε ο Βλάσης Τσάκας.

Ενεργώντας πως λέει ο ίδιος ως αγανακτισμένος εκπρόσωπος των υποψηφίων επενδυτών στην πράσινη ΠΑΕ κάνει λόγο για «τιμητές που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

 

«Έκπληξη-Πρόκληση-Αγανάκτηση: μόνο αυτά μπορεί να νιώσει κάποιος με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τιμητές (!!!;;;) αυτοί που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που «δίδαξαν» ήθος πέρυσι στο Καραϊσκάκη και κομπάζοντας το δήλωναν, ήρθαν τώρα να ξεχρεώσουν γραμμάτια στους συγκατηγορούμενούς τους, προσφέροντας ασπίδα προστασίας, ικανοποιώντας έτσι και την επιθυμία του Μπέου. Να τους χαιρόμαστε!!!

Το προχθεσινό γεγονός είναι χωρίς καμία επιφύλαξη καταδικαστέο από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Όταν, όμως, σπέρνεις ανέμους, δυστυχώς, θερίζεις θύελλες. Ευχόμαστε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων να βοηθήσει στην απλή κατανόηση των πεπραγμένων τους.

Βλάσης Τσάκας

Εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48