06/06/2020 05:18:55

Με... σουτ εγκαινίασε ο Φλαμπουράρης γήπεδο ποδοσφαίρου - Για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο με χρηματοδότηση της ΑΕΚ

Με... σουτ εγκαινίασε ο Φλαμπουράρης γήπεδο ποδοσφαίρου - Για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο με χρηματοδότηση της ΑΕΚ - Media

 

 Τα... νιάτα του θυμήθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης παίζοντας μπάλα σε εγκαίνια γηπέδου στην Καλλιθέα. Ο υπουργός Επικρατείας παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το ποδοσφαιρικό γήπεδο για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Το γήπεδο χρηματοδοτήθηκε από την ΑΕΚ, με τον προπονητή της Ένωσης Μανόλο Χιμενεθ να δίνει κι αυτός το παρών, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος.

Την κιτρινόμαυρη κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος τόνισε: «Συγχαίρουμε την ΑΕΚ γι’ αυτή την πρωτοβουλία της και ελπίζουμε να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι είναι ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός και η ΑΕΚ συμβάλλει θετικά στο να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία και να πάρουν την Ελλάδα στους ώμους τους».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.