search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Τον «μπελά» του βρήκε ο Χαριστέας

22.12.2011 10:48
Τον «μπελά» του βρήκε ο Χαριστέας - Media

Επίθεση (ευτυχώς μόνο φραστική) δέχτηκε ο Άγγελος Χαριστέας μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το κύπελλο Ελλάδας Λάρισα-Παναιτωλικός.

 

Επίθεση (ευτυχώς μόνο φραστική) δέχτηκε ο Άγγελος Χαριστέας μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το κύπελλο Ελλάδας Λάρισα-Παναιτωλικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ArenaLarissa.gr, ο διεθνής επιθετικός όταν ρωτήθηκε αν έχει άποψη για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Σεσίνια, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, απάντησε: «Ρωτήστε τον καραγκιόζη τον παίκτη σας να σας πει…».

Αυτή η απάντηση εξαγρίωσε τους παρευρισκόμενους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του και τον «στόλισαν» κανονικά.

Με τη συνδρομή του προσωπικού ασφαλείας δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν ενώ στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για το τι συνέβη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:59