search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Υπουργική Συνάντηση Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ για τη διασυνοριακή συνεργασία

04.05.2018 05:53
«Αιχμές» Κοτζιά προς όλες τις κατευθύνσεις για τα 12 μίλια: Όταν προετοίμαζα την Αιγιαλίτιδα Ζώνη, δέχθηκα επίθεση από τα δεξιά και άδειασμα από τις άλλες πλευρές - Media

 

Η 3η Υπουργική Συνάντηση Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ για τη διασυνοριακή συνεργασία πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και Μεταφορών των τεσσάρων χωρών.

Το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς παρέθεσε δείπνο εργασίας στους συμμετέχοντες και το κλίμα ήταν θερμό και φιλικό.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης ο Νίκος Κοτζιάς θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ.

Οι εργασίες της Συνάντησης αρχίζουν στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Χάγιατ και στις 14.15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωσή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10