search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Κέιτ Μπλάνσετ: Δεν απορρίπτω τον Γούντι Άλεν – Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί αν είναι ένοχος

04.05.2018 07:19
Ο νέος ρόλος της Κέιτ Μπλάνσετ (Photo) - Media

 

Να ξανανοίξει στο δικαστήριο η υπόθεση της υποτιθέμενης σεξιστικής συμπεριφοράς του Γούντι Άλεν κατά της θετής κόρης του, υποστηρίζει η Κέιτ Μπλάνσετ. Η οποία, όμως, εξακολουθεί να αρνείται να απορρίψει την εργασιακή σχέση της μαζί του.

Τον Μάρτιο, όταν η Μπλάνσετ κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Άλεν «Blue Jasmine», κατηγορήθηκε ότι επέλεξε να σιωπήσει σχετικά με την κατηγορία κατά του Γούντι. Αρνήθηκε ότι σιωπούσε και είχε πει ότι αυτές οι κατηγορίες εξετάζονται στο δικαστήριο.

Αυτό επανέλαβε σε συνέντευξη που έδωσε, την περασμένη Τετάρτη, στο Variety: «Είχα μια πολύ παραγωγική περίοδο συνεργασίας με τον Γούντι, κι έχει γράψει ορισμένους από τους πιο εξαιρετικούς γυναικείους ρόλους. Αλλά την περίοδο που δούλευα μαζί του δεν ήξερα τίποτα για ό,τι συνέβαινε, αργότερα πήρε δημοσιότητα. Για μένα, ωστόσο, πιο σημαντικό από το να δώσω ακόμα έναν τίτλο για πρωτοσέλιδο, και να δείξω με το δάχτυλο, είναι, αν δεν έχει επιλυθεί το θέμα… Είμαι αναφανδόν υπέρ του να ξαναπάει η υπόθεση στο δικαστήριο, γιατί η λύση βρίσκεται εκεί».

«Προφανώς η Ντίλαν Φάροου ζούσε σ’ έναν κόσμο οδύνης, κι αν η υπόθεση δεν δικάστηκε σωστά πρέπει να ανοιχτεί ξανά και να επιστρέψει στο δικαστήριο γιατί εκεί επιλύονται αυτά τα θέματα» πρόσθεσε η 48χρονη ηθοποιός.

Η Κέιτ μίλησε επίσης και για τη δουλειά της με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατηγόρησε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν: «Νομίζω ότι, κατ’ αρχάς, όντως εκμεταλλευόταν τους ευάλωτους. Όπως όλα τα αρπακτικά. Εννοώ, ότι μου έβγαζε ένα άσχημο συναίσθημα… Συχνά, μου έλεγε “Δεν είμαστε φίλοι”».

«Δεν έκανα αυτό που μου ζητούσε να κάνω» πρόσθεσε, αν και δεν θέλησε να πει τι «της ζητούσε να κάνει».

«Θεωρείτο παράδειγμα προς μίμηση γιατί, δυστυχώς, είναι τυπική περίπτωση ορισμένου είδους αντρών» συνέχισε η Κέιτ. «Μ’ ενδιαφέρει να ασκηθεί δίωξη κατά αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να υπάρξει δικαστικό προηγούμενο. Όταν υπάρξει δικαστικό προηγούμενο μετά από καταδίκη κάποιων, τότε άλλοι μπορούν να ωφεληθούν ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτά τα δικαστικά προηγούμενα. Αλλά εγώ να τροφοδοτώ κουτσομπολιά και περιγραφές; Αρκετά κυκλοφορούν» κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45